Jobopslag: Skal du med på Magasinet Europa-holdet?

2015-02-15T13:26:11+00:00 lørdag, 20. december, 2014|

Magasinet Europa søger nye medlemmer til redaktionen.

Europajournalistikken trænger til friske stemmer og Magasinet Europa udvider i det nye år redaktionen. Mener du også mediernes ublu fokus på USA og Mellemøsten er ”so last year”? Vil du hellere læse mere om valg i Moldova, tysk vin eller ministerrådsforhandlinger? Kan du skrive og formidle viden om EU, et bestemt land eller en region i Europa? Og er du interesseret i at blive en del af et hold, der tæller journalister, studerende og EU-nørder?

Så send en ansøgning til job@magasineteuropa.dk, senest 12. januar 2015 kl. 12.

Om os

Vi er et kontinentmagasin, der på levende vis skriver om europæisk politik og kultur. Alle på redaktionen arbejder frivilligt og der betales for nuværende ikke honorar for artikler, men vi lærer en masse undervejs og har dygtige folk i redaktionen, der kan hjælpe med at få artikler i mål.

Vi har redaktionsmedlemmer i både København og Aarhus, og opretter evt. snart en ny redaktion i Bruxelles.

Om dig

Vi vil gerne være lidt flere med journalistisk erfaring til både at skrive og redigere artikler, men vil ligeledes gerne have fat i vækstlaget af dygtige studerende. Med andre ord: En vis journalistisk skoling og erfaring er en fordel, men ikke altafgørende.

Derudover vil ansøgere, der kan løfte ét eller flere af følgende områder, blive foretrukket:

  • Særlig viden om britiske, franske eller sydeuropæiske samfundsforhold
  • Kulturjournalistik
  • EU-journalistik
  • Redigeringserfaring
  • Erfaring med Word Press, e-bøger og/eller sociale medier

Hvis dette har vakt din interesse, så send en motiveret ansøgning samt CV til job@magasineteuropa.dk. Ansøgningsfrist er mandag d. 12. Januar kl. 12.

De bedste hilsener

Redaktionen på Magasinet Europa