Støt os 2018-04-23T14:40:38+00:00

Vil du støtte Magasinet Europa?

Magasinet Europa er non-profit og uafhængigt. Vi skriver om europæisk politik og kultur, fordi vi synes det er spændende og vigtigt, ikke for at tjene penge.

Alle donationer vil blive brugt på at skabe bedre og mere europajournalistik – og alle bidrag er velkomne, små som store. Donationer kan indbetales på vores konto i Danske Bank (se herunder). Vi kvitterer naturligvis gerne med en skrivelse, der bekræfter modtagelsen af beløbet. Hvis det ønskes, så skriv til brun@magasineteuropa.dk

Bankoplysninger:

Danske Bank, reg. nr: 9570 , Konto nr: 12301731

IBAN-kontonummer: DK4830000012301731

BIC (SWIFT-adresse): DABADKKK

Om Magasinet

Magasinet Europa er et ambitiøst onlinemagasin, der skriver om europæisk politik og kultur. Vi vil gerne forstå vores fælles og farverige europæiske baghave, og vi samstiller din danske og europæiske identitet som læser. Målet er blandt andet at fortælle de europæiske historier, der ellers ikke vil blive fortalt i den danske medier.

Vi er politisk uafhængige og journalistisk objektive. Vi skriver ikke kun om EU – og hvad der foregår i EU-landene – men om hele kontinentet, herunder spændende udviklinger i de enkelte lande og regioner.