Skriv for Europa 2018-05-23T11:27:15+00:00

Er du ekspert i europæisk politik eller kultur?
Har du en skarp pen og masser på hjerte?

Magasinet Europa lever og ånder for at kunne publicere både levende og vidende fortællinger om europæisk politik og kultur.

Netop derfor er magasineteuropa.dk et åbent forum, hvor dygtige formidlere er velkomne til at byde ind med reportager, analyser, baggrundshistorier, interviews og kommentarer.

Det kan være, at du rejser meget og mangler et sted at formidle de mange indtryk, eller at du ligger inde med opgaver eller forskning, der fortjener et større publikum. Emnemæssigt stilles der i udgangspunktet ikke andre krav, end at artiklen omhandler danske, europæiske eller globale forhold – det være sig politiske, kulturelle eller historiske – samt har en vis grad af europæisk perspektiv.

Vi opererer med hele paletten af journalistiske genrer, og vi gør i samme åndedrag en dyd ud af at holde disse adskilt. Dette hjælper vi dig gerne med.

Så skriv til os og hør nærmere, hvad enten du har et færdigt artikeludkast eller blot pusler med en god idé.

Kontakt os på: brun@magasineteuropa.dk

Magasinet Europa læser korrektur på alle artikler og sætter overskrifter og manchetter. Under aftale med skribenten redigerer vi for sprog og struktur efter behov, så vi er sikre på, at samtlige udgivelser er væsentlige, relevante, spændende og godt skrevet. Vi stiller kort sagt krav til artiklerne, men indgår meget gerne i journalistisk sparring med vores skribenter.

Tilsendte manuskripter bør være på max. 8.000 anslag med mellemrum.