Skiftedag på Magasinet Europa

2018-04-11T10:09:27+00:00 torsdag, 26. maj, 2016|

Henrik Brun bliver ny ansvarshavende redaktør for Magasinet Europa, der i de kommende dage og uger går i luften med nye artikler og temaer om dagens Europa.

26.05.2016 | NYE POSTER | Magasinet Europa har fået ny ansvarshavende redaktør, nemlig Henrik Brun, der tidligere har været journalist på Information og udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad.

Skiftet kommer, efter at den hidtidige ansvarlige redaktør, Rasmus Leander Nielsen, har ønsket at kaste flere kræfter i artikelskrivningen. Rasmus Leander Nielsen vil dog fortsat også redigere og bliver fremover EU-redaktør på magasinet, mens Nikita Selvig og Annemarie Majlund fortsætter som henholdsvis politisk redaktør og kulturredaktør.

Magasinet Europa er et ambitiøst onlinemagasin, der skriver om europæisk politik og kultur, og som stræber efter at hæve informationsniveauet om europæiske forhold herhjemme.

“Vi vil meget gerne bryde fordomme, knuse myter og forklare sammenhænge for læserne. Vi går derfor efter at skrive om det politiske og kulturelle Europa, uden at vi ser det gennem de nationale briller, der ellers kan være en tendens til i mediedækningen rundt omkring,” siger Henrik Brun.

“Vi vil i høj grad give plads til de europæiske historier og perspektiver, der ellers ikke vil blive fortalt i de danske medier. Vi skriver iøvrigt ikke kun om EU- og hvad der foregår i EU-landene – men om hele kontinentet, herunder spændende udviklinger i de enkelte lande og regioner.”

Magasinet Europa er et åbent forum, hvor gode formidlere er velkomne til at byde ind med gode artikler inden for alle journalistiske genrer, herunder også kommentarer, indenfor et meget bredt emnefelt. Vi har allerede mange dygtige skribenter inde over, men vi kan sagtens bruge mange flere.

I nærmeste fremtid sætter vi særligt fokus på den britiske EU-afstemning den 23. juni, men allerede fra de kommende dage offentliggør vi spændende historier om og fra hele Europa.

Fra holdet bag Magasinet Europa ønsker vi vores læsere fortsat god læselyst.